De reis

Het was al jarenlang een droom van mij om een reis door Florida te gaan maken. Ik ga dit jaar dan ook eindelijk mijn droom verwezelijken.

Ik ga een reis maken van bijna 3 weken door Florida en heb hierbij gekozen voor een deels georganiseerde reis. Het eerste deel van de reis ga ik doen via Suntrek.com (Florida Sunshine – 100B) en het tweede deel van deze reis is een 10 daags verblijf in Orlando waarbij ik de verschillende themeparken ga bezoeken, Diverse shows ga zien en o.a. een bezoek breng aan Kennedy Space Center en de Daytona 500 Experience. De reis gaat duren van 4 September t/m 23 September 2009.

De complete reis is geboekt via Suntrek.com. Dat betekend dus de vlucht naar Miami, De rondreis, het verblijf in Orlando en de vlucht terug naar Amsterdam. Informatie over de vluchten zijn nog niet echt bekend. Waarschijnlijk zal de vliegmaatschappij KLM worden of North-West Airlines.

Het Hotel in Miami, waar ik de eerste nachten verblijf,  is ook bekend. Het is het Ocean Surf Hotel geworden welke in het prachtige Miami Beach te vinden is. En ook het hotel in Orlando is bekend. Dit is het Americas Best Value Inn Hotel welke in Kissimmee te vinden is, vlak bij het Walt Disney World Resort.

 
 
 

» recent comments

» archives

» meta